Yhteystiedot

Anna ja Tom Relander
Espoo
kennel.gamemakers
@gmail.com

Fanny tarkkana

"FANNY" eli Canine Ocra Sapphire (s.2008)

SUOMEN MUOTOVALIO, FI MVA

EESTIN MUOTOVALIO, EE MVA

Voittaja-11, Eesttin voittja -12

Fanny tuli perheeseemme pitkän harkinnan jälkeen. Tom oli jo silloin innokas metsästäjä, mutta mitä on metsästäjä ilman metsästyskoiraa? Tom oli törmännyt Unkarinvizsloihin metsästysreissuillaan. Vizslan työskentely, sen upea olemus ja sosiaalinen luonne oli heti ensi silmäyksellä vakuuttanut. Niinpä pitkän linjan kasvattajalta, Hannele Tammivuorelta (Kennel Canine) tuli meille pieni vizslatyttö. Siitä alkoi yhteinen taival tämän rodun kanssa. Fanny on miellyttävä ja rakastettava koira kotona ja taitava metsällä. Veteenmeno on hyvä, Fanny ui hyvin ja vesinoutokin toimii moitteettomasti.

Näyttelyt: FANNY on osallistunut näyttelyihin 8 krt vuosina 2011-2013, Suomessa 7 näyttelyssä sekä 1 Eestissä. Kaikissa näyttelyissä FANNY on saanut laatuarvostelun ERINOMAINEN. Fanny on mm. saanut tittelit Voittaja -11 ja Estonian Winner -12, FI MVA ja EE MVA.

Kaer-kokeet: Fanny on palkittu useasti Kaer-kokeissa; mm. syksyllä 2013 kolmesti AVO-2 palkinnolla (77, 71 ja 69 pts.),  jonka ansiosta Fannysta tuli Suomen Muotovalio (FI MVA) ja Eestin Muotovalio (EE MVA).

Fannylla on kaksi pentuetta keväältä 2013 ja syksyltä 2014.

Fannyn tietoihin Suomen Kennelliiton tietokannassa pääset tästä:

 KoiraNet

 

Fanny kyyhkymetsällä

Ilo irti sänkipellolla