Yhteystiedot

Anna ja Tom Relander
Espoo
kennel.gamemakers
@gmail.com

GAMEMAKERS B-PENTUE

Toinen pentuuemme syntyi Fannylle 23.9.2014. Tällä kertaa halusimme hakea niin sanotusti "uutta verta" rotuun, ja kävimmekin jo etukäteen tutustumassa sulhasehdokkaaseen Vadászfai Góbé länsi Unkarissa.

Góbé on erittäin miellyttämishaluinen koira, joka rakastaa ihmisiä. Vaikka Góbé on menestynyt hienosti näyttelypuolella, sen parhaimmat taidot ovat metsästyksessä. Sillä on vizsloille harvinaisen kovatempoinen haku. Se haluaa jatkuvasti tehdä töitä, eikä väsy juuri koskaan. Góbé rakastaa myös vesityöskentelyä.  Góbén kasvattaja Katalin Varga, on kasvattanut lyhytkarvaisia vizsloja jo yli 30 vuotta. Hänen mielestään Vizsla on ensisijaisesti metsästyskoira, ja tämä on tärkein ohjenuora hänen kasvatusohjelmassaan. Tärkeintä on koiran vakaa luonne, hyvä ja vahva rakenne, erinomainen työskentelykapasiteetti, kaunis pää ja vizslan tunnusmerkkinä älykäs katse. Katalin on saanut arvostettuja palkintoja hänen kasvatustyöstään.

Góbén muutamia meriittejä:

WORLD WINNER 2013, Best Of Breed, HUNGÁRIA JUNIOR CHAMPION, HUNGÁRIA GRAND CHAMPION, SERBIAN CHAMPION, INTER CHAMPION. EUROPEAN CUP FOR HUNGARIAN VIZSLAS 2014 INDIVIDUALLY 3RD PLACE

Voit tutustua Góbén ja hänen kasvattajaansa lähemmin linkin alta Kennel Vadászfai

Góbén hakuun voi tutustua tästä

Söpöläiset

Fanny kotonamme Unkarissa

Fannyn ja Góbén tapaaminen

Bono

Gamemakers Bono "Bono"

Pentueen ainoa uros ja porukan vankkumaton "kingi". Pentuna jo vahva, mutta rauhallinen ja hötkyilemätön luonne. Bonosta sekä meillä, että Bonon perheellä on suuret odotukset monipuolisena kanakoirana.

Elsa

Gamemakers Blizzard "Elsa"

Kaunispiirteinen Elsa sulatti heti monien sydämet. Elsasta taitaa varttua melko kaunokainen. Vaikka Elsalla ei ole suunnitteilla aktiivista metsästysuraa, niin kuulemma lähiseudun kanit ovat jo Elsan tarkassa valvonnassa. Elsalla on edessään aktiivinen ja liikunnallinen elämä.

Peppi

Gamemakers Birdie "Peppi"

Pepin kehitystä seuraamme suurella mielenkiinnolla, onhan meillä toiveena, että Peppi tulevaisuudessa veisi kasvatuslinjaamme eteenpäin. Onneksemme Peppi on saanut loistavan ja tavoitteellisen kodin, jossa ei säästetä vaivaa tai aikaa Pepin eteenpäin viemiseksi.

Sylvi

Gamemakers Biscuit "Sylvi"

Sylvi oli pentueen pienin mutta ei suinkaan jäänyt sisarusten jalkoihin, luonnetta ja omaa tahtoa löytyy tältäkin neidiltä! Sylvin perhe on antaumuksella heittäytynyt vizslamaailmaan.

Bono viikon ikäisenä

Sylvi viikon ikäisenä

Peppi viikon ikäisenä