Yhteystiedot

Anna ja Tom Relander
Espoo
kennel.gamemakers
@gmail.com

GAMEMAKERS A-PENTUE

Ensimmäinen odotettu pentueemme syntyi 24.4.2013. Pentueen emä on "Fanny" Canine Ocra Sapphire ja isä "Bruno" Canine Playmaker. Pentueessa on 8 pentua, kolme narttua ja viisi urosta, jotka ovat päässeet omiin koteihinsa kesä-heinäkuun vaihteessa.  

Pentueen sukutauluun pääset tästä:

KoiraNet

Lila tarkkailee

Gamemakers Adore "Lila"

Lila oli pentueen pienimmäinen mutta sepä ei menoa haitannut. 

Vappu huilaa

Gamemakers Aingeal "Vappu" 

Kaunis Vappu on lupaava narttu hyvissä käsissä Nurmeksessa. Vapun emäntä ei säästä aikaa tai vaivaa Vapun kouluttamisessa. Tästä kaksikosta vielä kuullaan!

Chillyn vesityö

Gamemakers April "Chilly" 

Tämä topakka neiti on melkoinen pakkaus - ja niin on myös sen emäntä. "Perfect match" - sopivat toisilleen täydellisesti. Chilly oli jo pienenä mm. hyvä uimari ja noutokin sujui luonnostaan. Chilly on ensimmäisenä menestynyt näyttelyssä, Laihialla 22.4.2014, ERI-SA, SERT, ROP.

Duke ja kesän nautintoa

Gamemakers Adventurer "Duke"

Lupaava lintukoiran alku - joka isäntänsä kanssa nauttii lintumetsästyksen iloista.

Wili uimaretken jälkeen

Gamemakers Allrounder "Wili"

Wili nauttii elämästään pohjanmaalla aktiivisessa metsästysperheessä. Wili oli pentueen isoin. Wilistä odotamme komeaa ja hyvää metsästyskoiraa.

Romeo terassilla

Gamemakers Amazer "Romeo"

Rohkea ja kuuliainen Romeo nauttii elämästään Espoossa. Romeon emäntä ja isäntä ovat antaumuksella heittäytyneet kanakoira-maailmaan. Romeo onkin hyvin käyttäytyvä nuori uros, jonka kanssa edessä on takuulla monia antoisia hetkiä.

Rieza tutkii pensaan oksaa

Gamemakers Ardan "Rieza" 

Touhukas Rieza asuu aktiivisessa perheessä Helsingissä, johon kuuluu myös toinen vizlsauros. Rieza on varsin toukukas ja menevä.

Jippii!!

Gamemakers Arran "Arran" 

Arranista on varttunut varsin komea uros, jolta ei energiaa puutu. Arranin ja isännän paikalla ollessa ei tekemisen meininkiä puutu.

Chilly ja Wili uimareissun jälkeen mökillä

Chillly tarkkailee mökin laiturilla

Vappu ja Bruno